Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/22/pres-klub-indeks-demokratichnogo-rozvitku-oblastei-ukraini-2016-prezentatsija-rezultativ-po-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 22 березня 2017

Прес-клуб: Індекс демократичного розвитку областей України – 2016: Презентація результатів по Кіровоградській області


У четвер, 23березня 2017 року о 12.00 у Прес-клубі м. Кропивницький (вул. Соборна, 1А), відбудеться прес-конференція «Індекс демократичного розвитку областей України – 2016. Презентація результатів по Кіровоградськійобласті». Організатором заходу є ГО «НРО «Прес-клуб реформ».  Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння реформам та розвиток підзвітності в регіонах України», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з ГО «НРО «Прес-клуб реформ» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрівза підтримки NationalEndowmentforDemocracy (NED).


До виконання проекту були залучені представники Асоціації регіональних аналітичних центрів (АРАЦ), а над методологією працювали експерти Центру політико-правових реформ. Вона основана на оригінальній методології Міжнародного інституту демократії та сприяння виборам (International IDEA) та включає аналіз широкого переліку чинників розвитку на регіональному рівні.


Під час заходу будуть представлені результати дослідження «Індекс демократичного розвитку областей України – 2016» по Кіровоградськійобласті.


До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.


Контактна інформація:

Ольга Гріднєва olga@gridneva.com


1015Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: