Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/22/kraeznavchomu-muzeju-podarujut-raritetni-vidannja-ta-arhivni-materiali-volodimira-vinnichenka-i-jurija-janovskogo.htm
новини, 22 березня 2017

Краєзнавчому музею подарують раритетні видання та архівні матеріали Володимира Винниченка і Юрія Яновського


28 березня о 12.00 в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї відбудеться культурно-просвітницький захід «Нас єднає рідна земля».


На заході учасники зустрінуться із автором проекту «Винниченківський меридіан» Сергієм Колісником (м. Кропивницький) та хранителькою батьківської бібліографічної спадщини книголюба Ф.К.Сарани Тетяною Коровіною (м. Київ).


Присутні познайомляться з проектом «Винниченківський меридіан», презентаціями журналу «Хроніки Задзеркалля» про Володимира Винниченка і Євгенія Маланюка, особистими спогадами про лауреата Державної премії УРСР імені Т. Г. Шевченка Федора Сарану та його букіністичними колекціями про Володимира Винниченка і Юрія Яновського.


Під час зустрічі до фондів обласного краєзнавчого музею будуть подаровані раритетні видання та архівні матеріали Володимира Винниченка і Юрія Яновського.


Вхід для преси – вільний.


Для телебачення – перші місця.


Чекаємо  Вас за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 40.


Довідки за телефоном: (0522) 241962, 271841.


939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: