Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/21/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-oblasnii-seminar-evroklubiv-jarmarok-proektiv-.htm
новини, 21 березня 2017

У Кропивницькому відбудеться обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів»


У четвер, 23 березня 2017 року о 10.00 відбудеться обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів», організований Радою євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Захід проходитиме у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації та управління освіти Кіровоградської міської ради.


Цього року подано 25 проектів соціального та культурологічного напрямку від євроклубів і  молодіжних організацій нашої області.

 

Під час проведення "Ярмарку проектів" євроклубівці будуть ділитися досвідом роботи над проектами та долучати до своєї діяльності партнерів з інших районів та закладів нашого регіону. Керівники методичного об'єднання керівників євроклубів Кіровоградської області матимуть можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом своєї діяльності, а також прийняти активну участь у плануванні подальшої діяльності Ради євроклубів Кіровоградщини.


858Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: