Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/13/sogodni-raikovich-i-tabalov-zbirajutja-rozpovisti-chomu-ne-mozhut-zibrati-sesiju-on-lain-transljatsii-ne-bude-.htm
новини, 13 березня 2017

Сьогодні Райкович і Табалов збираютья розповісти, чому не можуть зібрати сесію (ОН-ЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЇ НЕ БУДЕ)


Начальник відділу по роботі з засобами масової інформації Кіровоградської міськради Сергій Якунін у соціальній мережі Facebook опублікував текст наступного змісту:


«Друзі, сьогодні, 13 березня, у міській раді (к. 215) відбудеться брифінг міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова з питання організації проведення другого засідання восьмої сесії міської ради. Початок брифінгу - о 16.00».


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», на минулому тижні, на апаратній нараді в міськвиконкомі, міський голова Андрій Райкович, який щойно повернувся з відпустки, заявив, що сесійне засідання Кіровоградської міської ради відбудеться на поточному тижні. 


Нагадаємо, що перед цим, за відсутності міського голови, секретарю міської ради Андрію Табалову, не вдалося провести засідання через те, що більшість депутатів не підтримали порядок денний, який пропонував головуючий, а, натомість, запропонувала альтернативний варіант. 


За даними джерел в міськвиконкомі, представники нинішньої міської влади підготували розпорядження про проведення сесійного засідання у вівторок, 14 березня. Проте, після консультацій, їм стало зрозуміло, що необхідної для них більшості в сесійній залі не буде. Тому, на вівторок призначили засідання виконкому. Керівники міста сподівалися, що необхідну їм кількість голосів вдасться зібрати на четвер, 16 березня. Проте, таке термінове проведення брифінгу сьогодні, очевидно, означає, що голосів у провладної більшості не стане і у четвер, що означатиме продовження політичної кризи, в яку зайшла міська рада Кропивницького. 


Цікаво, що брифінг Райковича і Табалова не буде транслюватися он-лайн, як нам повідмив Сергій Якунін. Це дивно, адже в міськвиконкомі є всі технічні можливості це робити а влада хизується своїм рівнем «прозорості».


Читайте також:


Політична криза в міській раді затягується. Замість обіцяної сесії проведуть виконком


2216Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: