Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/24/prokuror-oblasti-vimagae-jakisnogo-rozsliduvannja-zlochiniv-pov-jazanih-z-reiderskim-zahoplennjam-zemelnih-diljanok.htm
новини, 24 лютого 2017

Прокурор області вимагає якісного розслідування злочинів, пов’язаних з рейдерським захопленням земельних ділянок


Прокурор області Анатолій Коваленко вимагає від правоохоронців посилити розкриття злочинів, пов’язаних з рейдерським захопленням земельних ділянок, розкраданням бюджетних коштів та знищенням лісових ресурсів.


Про це очільник прокуратури області повідомив 23 лютого під час спільної координаційної наради керівників правоохоронних органів регіону, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


«Відсоток розкриття кримінальних правопорушень, облікованих у звітному періоді за закінченими кримінальними провадженнями є більшим ніж по державі. Водночас, потребує суттєвого підвищення ефективність досудового розслідування, як основного інструменту протидії злочинності, у тому числі на пріоритетних напрямках роботи, як земельна, бюджетна та лісова сфери а також пов’язаних із корумпованими зв’язками та організованими групами. Звертаюсь до всіх керівників правоохоронних органів посилити розкриття злочинів зазначеної категорії, насамперед пов’язаних з рейдерським захопленням земельних ділянок, розкраданням бюджетних коштів та лісових ресурсів, у тому числі їх вивезенням за кордон», - наголосив Анатолій Коваленко.



1860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: