Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/23/u-kropivnitskomu-politsija-likviduvala-narkopriton-foto-.htm
новини, 23 лютого 2017

У Кропивницькому поліція ліквідувала наркопритон (ФОТО)


У квартирі 32-річного раніше судимого жителя Кропивницького, де він влаштував місце для виготовлення та вживання заборонених речовин, працівники поліції вилучили «психотропи», повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


«Поліцейські отримали інформацію про те, що мешканець багатоповерхівки в одному з мікрорайонів міста займається злочинною діяльністю та провели обшук за вказаною адресою. У результаті виявили психотропну речовину – метамфетамін, а також приладдя та інгредієнти для його виготовлення.


На місці події працівники поліції застали двох наркозалежних осіб, які підтвердили, що у квартирі знайомого неодноразово вживали наркотики», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.


Господаря помешкання та його товаришів направлено на проходження медичного обстеження до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру, а вилучену психотропну речовину – на дослідження.


Зловмиснику загрожує покарання, передбачене ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України – до 5 років позбавлення волі.


Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: [email protected] або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.


   



2066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: