Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/23/u-kropivnitskomu-narjad-politsii-ohoroni-na-garjachomu-spiimav-kradija-telefonnogo-kabelju-foto-.htm
новини, 23 лютого 2017

У Кропивницькому наряд поліції охорони на «гарячому» спіймав крадія телефонного кабелю (ФОТО)


Зловмисник зрізав дріт у житловому будинку, розташованому у центрі міста, та намагався втекти з місця події. У чоловіка поліцейські вилучили речові докази, повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.


Близько 8-ї години ранку наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю в одному з будинків.


Прибувши за адресою, поліцейські побачили, як із під’їзду вийшов схвильований чоловік у забрудненому одязі та швидкою ходою рушив в інший бік, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями.


Зупинивши невідомого, працівники поліції поцікавилися метою перебування особи у даному будинку, але відповіді не отримали. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд чоловіка та у кишені куртки виявили предмет, схожий на ніж, а в пакеті, який громадянин тримав у руках – змотаний телефонний кабель довжиною 15 метрів.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Злодієм виявився місцевий 31-річний житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.




За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).



2210Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: