Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/23/na-jarmarku-vakansii-oleksandriitsi-pidbirali-robotu-foto-.htm
новини, 23 лютого 2017

На ярмарку вакансій олександрійці підбирали роботу (ФОТО)


22 лютого в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій.


До уваги відвідувачів представники роботодавців, зокрема ТОВ ЗПТУ «ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ», ТОВ «ПКП «Кран-Сервіс», Філія «Олександрійська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор», ТОВ «НВО «Олександрійські крани, обладнання, системи», КП «Теплокомуненерго», ТОВ «Золотий клевер», ПП «КОЛЕГА) пропонували вакансії різних сфер економіки. Серед них: продавці, касирі, швачки, слюсарі із складання металевих конструкцій, електрогазозварники, слюсарі з ремонту газового устаткування, слюсарі з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, токарі, фрезерувальники, менеджери, інженери-конструктори, інженери-технологи та ін. 


У свою чергу представники Олександрійського міського об’єднаного військового комісаріату та окремого загону спецпризначення пропонували безробітним громадянам військову службу за контрактом. Шість чоловіків зацікавились пропозицією та одержали детальну інформацію щодо військової служби.


За словами О. Дмитрієнко, провідного фахівця з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, за попередніми даними, біля 20 осіб запрошені до роботодавців для вирішення питання працевлаштування або стажування на робочому місці.


Крім цього, діяли й консультпункти, під час яких фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги надавали охочим індивідуальні консультації з юридичних питань, а також шукачі роботи мали можливість отримати іншу корисну інформацію, пов'язану з працевлаштуванням. 


 


1993Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: