Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/23/biblioteka-zaproshue-do-uchasti-u-populjarnomu-vseukrainskomu-konkursi-ditjachogo-chitannja-knigomanija-.htm
новини, 23 лютого 2017

Бібліотека запрошує до участі у популярному Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія»


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка запрошує юних земляків до участі у популярному Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія». 


Конкурс проводиться з 24 лютого по 10 квітня 2017 року серед учнів 6-7 класів. Найкращі читачі із сіл, міст і районів області зможуть поборотися за звання «Суперчитач бібліотеки», «Суперчитач міста/району». Переможці  районних і міських етапів беруть участь  в  обласному  етапі  конкурсу, який  відбудеться  27  квітня 2017  року в  обласній бібліотеці для дітей ім.Т.Г. Шевченка. Переможці обласного  етапу  отримають звання «Суперчитач області». Головною нагородою для них буде поїздка до Львова та участь у фестивалі дитячого читання «Книгоманія» 1-3 червня 2017 року.


Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка. 


2227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: