Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/22/pratsivniki-politsii-kirovogradschini-vzjali-uchast-v-aktsii-50-vidtinkiv-chervonogo-foto-.htm
новини, 22 лютого 2017

Працівники поліції Кіровоградщини взяли участь в акції «50 відтінків червоного» (ФОТО)


Поліцейські з обласного главку відомства та територіальних підрозділів долучилися до поповнення запасів компонентів і препаратів донорської крові, взявши участь в акції «50 відтінків червоного», повідомляє сектор комунікації поліції кіровоградської області.


«Працівники поліції завжди відгукуються на прохання про допомогу донорством, що надходять від керівництва обласної станції переливання крові та не залишаються осторонь цієї важливої місії», - зазначив заступник начальника поліції Кіровоградської області Дмитро Ткачонок.


Сьогодні двадцятеро поліцейських виявили бажання відвідати медичний заклад, аби в чергове зробити власний внесок у справу порятунку життя хворих та постраждалих внаслідок аварій чи інших подій.


Загалом із початку поточного року правоохоронці вже вдруге долучаються до подібної акції, минулого теж неодноразово здавали кров, і не лише в обласному центрі, а й в окремих районах, де мали таку можливість.


 


2143Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: