Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/05/v-oleksandrii-vidbuvsja-pershii-etap-vseukrainskogo-konkursu-sered-junih-naukovtsiv.htm
новини, 5 січня 2017

В Олександрії відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу серед юних науковців


На базі навчальних закладів міста Олександрії пройшов І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді (МАНУМ), який є головним показником роботи за рік, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Мета конкурсу – пошук талановитої молоді, її професійна орієнтація та залучення широкого кола старшокласників до наукової роботи. 


У конкурсі взяли участь члени наукових товариств, учні загальноосвітніх та вищих навчальних закладів (І-ІІ рівнів акредитації) Олександрії, слухачі та дійсні члени Кіровоградської МАНУМ. 


Конкурс-захист проходив у наукових секціях МАН: авіа та ракетобудування; екологічно безпечних технологій; науково-технічної творчості та винахідництва; технологічних процесів, перспективних технологій та ресурсозбереження, інформатики, географії, історичного краєзнавства, історії, правознавства, німецької, іспанської, англійської, російської та української мов; літературної творчості, мистецтвознавства, хімії, біології, екології, валеології та медицини. 


Із представлених на конкурс 261 роботи – 120 визнано кращими. Їх рекомендовано для участі у наступному етапі конкурсу-захисту, який проходитиме у лютому 2017 року у місті Кропивницькому.


1020Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: