Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/05/prokuraturoju-kirovogradschini-uperedzheno-stjagnennja-400-tis-grn-z-bjudzhetu-na-korist-privatnoi-strukturi.htm
новини, 5 січня 2017

Прокуратурою Кіровоградщини упереджено стягнення 400 тис грн з бюджету на користь приватної структури


За активної позиції прокуратури Кіровоградської області суд відмовив у стягненні 400 тис грн з бюджету на користь приватної структури, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Мова йде про те, що у провадженні Кіровоградського окружного адміністративного суду перебувала справа за позовом приватних підприємств про стягнення з держбюджету 400 тис грн. Позивачі обґрунтовували свої вимоги тим, що внаслідок неправомірних дій державної фіскальної служби щодо розірвання в односторонньому порядку договорів про визнання електронних документів, вони не мали змоги виконати умови договорів поставки товарів, що призвело до сплати ними штрафу та неустойки іншому суб’єкту господарювання у зазначеному розмірі. 


З метою представництва інтересів держави та упередження безпідставного стягнення значної суми коштів з бюджету прокуратура області вступила у розгляд даної справи.


Прокурору вдалося повною мірою спростувати у судових засіданнях докази, надані стороною позивача, та відстояти правову позицію про безпідставність заявлених позовних вимог.


Постановою адміністративного суду у задоволенні позову відмовлено, чим упереджено незаконне стягнення понад 400 тис грн з Державного бюджету України.

       


1433Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: