Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/05/platniki-kirovogradschini-otrimali-vid-fiskalnoi-sluzhbi-ponad-90-tisjach-adminposlug.htm
новини, 5 січня 2017

Платники Кіровоградщини отримали від фіскальної служби понад 90 тисяч адмінпослуг


Протягом 2016 року Центрами обслуговування платників ГУ ДФС у Кіровоградській області надано 91767 адміністративних послуг, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;  реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, книг обліку розрахункових операцій, надання витягу з реєстру платників єдиного податку тощо.


На сьогодні обслуговування платників податків на території Кіровоградської області здійснюється у 22 Центрах обслуговування платників.


Нагадуємо, Центрами обслуговування платників Головного управління ДФС у Кіровоградській області надається комплекс послуг, зокрема, 24 види адміністративних послуг, а також консультативні та інформаційні. 


З переліком адміністративних послуг, що надаються територіальними органами ДФС Кіровоградщини та Інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Кіровоградській області в розділі «Адміністративні послуги» (http://kr.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/) та у Центрах обслуговування платників області. 



1155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: