Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/01/03/u-kirovogradskii-oblasti-rjatuvalnikiv-stalo-bilshe-foto-.htm
новини, 3 січня 2017

У Кіровоградській області рятувальників стало більше (ФОТО)


Відповідно до Плану-графіка професійної підготовки з робітничих професій навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Кіровоградській області на 2016 рік з 5 вересня по 30 грудня 2016 року проводилося навчання групи слухачів, які проходили первинну професійну підготовку за професією «пожежний-рятувальник», повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Впродовж періоду професійно-технічного навчання майбутні рятувальники отримали практичні навички та знання, необхідні для успішного виконання завдань з ліквідації надзвичайних ситуацій. 


По завершенню навчання на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області було організовано та проведено відповідно до розкладу занять кваліфікаційну пробну роботу. Крім того, слухачі успішно пройшли Державну кваліфікаційну атестацію та отримали професію «пожежний-рятувальник». 


30 грудня 2016 року заступник начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь вручив слухачам документи про освіту встановленого зразка.


       



1476Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: