Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/28/u-kropivnitskomu-zavtra-vidkrijut-lavku-primirennja-.htm
новини, 28 грудня 2016

У Кропивницькому завтра відкриють «Лавку примирення»


У четвер, 29 грудня о 12:00 на площадці біля дитячої музичної школи №4, за адресою місто Кропивницький, селище Гірниче, вулиця Лінія 1-а,  буде урочисте відкриття встановленої «Лавки примирення», що здатна помирити усіх: закоханих, батьків та дітей, і тих, хто відчуває один до одного неприязнь, що дуже важливо залишити всі кривди та зло в минулому році та не переносити їх у майбутній 2017 рік.


Символічна лавка призначена для того, щоб мирити усіх, хто посварився. Лавка дуже красива, обрамлена серцем. Її незвична конструкція (сидіння розміщені один навпроти одного) не дозволяє тим, хто посварився сісти на неї і… не помиритись.


Ідея встановлення такої лавки належить Олександру Рацулу, депутату районної ради у місті Кропивницькому, голові іменного Благодійного Фонду «Майбутнє за молоддю» та Анатолію Стояну, регіональному координатору Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ВГО «Інститут Республка».


Запрошуємо всіх бажаючих, особливо тих, хто хоче примиритися та отримати новий імпульс любові, взяти участь у відкритті «Лавки примирення»!


Примітка. Всеукраїнська ініціатива  “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ВГО “Інститут Республіка”.


Контактна особа: Анатолій Стоян, регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада”;  тел.: 067-792-98-42 або 095-166-39-29. Е-mail: [email protected]


1222Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: