Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/13/u-svitlovodsku-cholovik-vikrav-iz-magazinu-elektroinstrumenti.htm
новини, 13 жовтня 2016

У Світловодську чоловік викрав із магазину електроінструменти


Поліцейські встановили особу зловмисника, який викрав із магазину електроінструменти. 39-річний чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Цього разу за скоєне особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.


«Працівники поліції встановили, що, перебуваючи в приміщенні торговельного закладу, зловмисник скористався відсутністю поряд продавця і викрав із прилавку бензопилу та електричний шуруповерт. Інструменти злодій продав знайомому за 1000 гривень, отримані кошти витратив на власні потреби», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років позбавлення волі, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


1279Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: