Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/13/cherez-nespravni-galma-avtivka-zbila-matir-i-donku-na-pihohidnomu-perehodi-foto-.htm
новини, 13 жовтня 2016

Через несправні гальма автівка збила матір й доньку на пішохідному переході (ФОТО)


Вчора, приблизно о 19.30, на Ковалівці, біля ринку "Босфор", автомобіль "OPEL Record" збив на пішохідному переході матір та її чотирирічну доньку. Очевидці стверджують, що мати з дитиною переходили дорогу на зелене світло світлофора. Одна з очевидців ДТП, Алла Махно, описала, як це сталося на своїй персональній сторінці у Facebook: 


"Только что была свидетелем ужасной аварии. На Босфоре машина сбила женщину с ребенком. (Они живы)У водителя отказали тормоза, и он протянул их под машиной метра три наверное. Пришлось поднять машину что бы вытянуть их. Я тянула ребенка, другие тянули женщину. Малышка обошлась ущыбами, а маме досталось больше, жаловалась на боли в ноге и спине. 


Это ужасно, у меня до сих пор не высохли глаза от слез. У меня есть ребенок, с которым я хожу по пешеходном переходам уверено, теперь мое мнение категорически другое. Будьте окуратны пожалуйста, потому что зеленый свет не гарантирует Вам безопасность".


В поліції сайту "Кіровоград24" повідомили, що водія на місці було перевірено на вміст алкоголю, проте його не було виявлено. Натомість, водій стверджує, що у нього відмовили гальма, що і стало причиною ДТП. Мати й донька госпіталізовані.  

 


1959Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: