Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/12/za-dev-jat-misjatsiv-zabezpecheno-nadhodzhennja-po-edinomu-sotsialnomu-vnesku-v-sumi-777-2-mln-grn.htm
новини, 12 жовтня 2016

За дев’ять місяців забезпечено надходження по єдиному соціальному внеску в сумі 777,2 млн грн


Протягом січня – вересня 2016 року по Кіровоградській ОДПІ забезпечено надходжень по єдиному соціальному внеску в сумі 777,2 млн.грн., що становить 100,8 відсотків до прогнозного показника. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Бубнова, повідомляє Кіровоградської ОДПІ.


Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підлягає обов'язковій сплаті, незалежно від фінансового стану платника. За порушення норм законодавства щодо ЄCВ, до платників, на яких покладений обов'язок нараховувати, обчислювати та сплачувати даний податок застосовуються фінансові санкції (штрафи та пеня).


Звітність з єдиного соціального внеску платники можуть подавати в електронному вигляді. Для цього необхідно отримати безкоштовний електронний ключ. Подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг як для платників податків, так і для органів ДФС. Звітність, надіслана до органу ДФС електронною поштою не потребує дублювання на паперових носіях та їх зберігання.



1125Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: