Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/12/u-kropivnitskomu-patrulni-zatrimali-vodija-jakii-taksuvav-u-netverezomu-stani-foto-.htm
новини, 12 жовтня 2016

У Кропивницькому патрульні затримали водія, який таксував у нетверезому стані (ФОТО)


Вчора, близько 5-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про таксиста Dacia Logan, що ймовірно керує напідпитку. Близько 6-ї години екіпаж патрульних зупинив даний транспортний засіб на вулиці Чміленка. Перевіряючи документи водія, охоронці порядку відчули різкий запах алкоголю. 45-річний кермувальник зізнався, що працює таксистом і цього ранку вживав алкоголь, це підтвердив і алкотестер – 1, 63 проміле, що у 8 разів перевищує норму.


Патрульні склали на порушника протокол за ст.130 (керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування на 1 рік.






Управління патрульної поліції Кропивницького дякує небайдужим громадянам, які повідомили про нетверезого водія. Закликаємо і надалі бути свідомими. Водії, пам’ятайте, сідаючи за кермо ви відповідаєте не лише за своє життя, а й за життя пасажирів та оточуючих.


1668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: