Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/10/u-kropivnitskomu-vpershe-vidbuvsja-blagodiinii-festival-dopomozhi-ditini-zhiti-foto-.htm
новини, 10 жовтня 2016

У Кропивницькому вперше відбувся благодійний фестиваль "Допоможи дитині жити" (ФОТО)


У приміщенні Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького, 9 жовтня, відбувся перший благодійний фестиваль "Допоможи дитині жити".

 

На фестивалі діяла "Лотерея доброти", на якій кожен бажаючий мав змогу придбати виріб від майстрів Кіровоградщини. 


Всі вилучені кошти від продажу виробів будуть передані на закупівлю лікарських препаратів для онкохворих дітей гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.




На фестивалі була створена фотовиставка онкохворих дітей, під назвою  "Дорослі очі на дитячому обличчі".


Для  дітей в цей день був проведений запальний концерт, на якому виступили солісти народного ансамблю бального танцу "Конвалія", Геворг Месропян, шоумен учасник конкурсу "Співай як зірка" та шоупрограми "Битва хорів", а також дует українських співачок "Анна- Марія".


Також на самому концерті організаторам було вручено сертифікат на лікування онкохворих дітей на суму 10 тис. грн. від народного депутата України Костянтина Яриніча та депутата Кіровоградської обласної ради Ярослава Бублика. 


Більше фото дивіться тут.

1724Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: