Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/10/10/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-osinnja-velogonka-iz-elementami-orientuvannja-na-mistsevostsi.htm
новини, 10 жовтня 2016

У Кропивницькому відбудеться осіння велогонка із елементами орієнтування на місцевосці


     

16 жовтня у Кропивницькому поблизу селища Гірничого відбудуться осінні велоперегони з орієнтуванням на місцевості, які вже четвертий рік поспіль, проводить Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми». Прийняти участь у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які досягли 16 річного віку, та мають велосипед. Початок заходу о 09:30. Приходьте на осіннє свято спорту та підтримайте учасників. З детальною інформацією можна ознайомитись на сайті велоклубу    www.velo.kr.ua. 


МТБО «Осінній Вигул»


?ае1 Існує поширена думка, що пора для велосипеда – літо. Але катання по стежкам зі спогляданням осінніх кольорів у які вбралися дерева, приносить не менше задоволення, аніж їзда по розпеченому асфальту! Тим паче, коли потрібно не просто мчати, а ще й орієнтуючись на місцевості, віднаходити за кодами та легендами загадані організаторами контрольні пункти! Складний рельєф: балки, лісові стежки з піщаним покривом, перепони з каміння та круті схили додають не аби якого драйву, адреналіну, та незабутніх вражень від перегонів!

       

  

Програма змагань:


09:30 - 10:00  Реєстрація учасників


10:00 - 10:30  Відкриття змагань 


10:30 - Старт змагань


14:00 - 14:30  Підрахунок балів та оголошення результатів


Категорії учасників:


– чоловіки віком від 16 років;


– команди із представниками обох статей від 16 років


Реєстрація учасників:


Офіційна реєстрація участі в гонці проводиться на сайті www.velo.kr.ua (посилання на реєстрацію під афішою заходу). За згодою та ініціативою зареєстрованих,  формуються команди не менше ніж з двох учасників. У день перегонів команди повинні у повному складі прибути на стартовий майданчик та подати суддям: заповнену заявку на участь та стартовий внесок у сумі 100 грн. з команди. 


Схема проїзду:


Глядачі мають можливість дістатися до місця проведення перегонів  на громадському транспорті.  Маршрутні автобуси № 44, 14, 116а, 116 або 8;  також є можливість під'їхати на автомобілі (від вул. Кримської до “рудовської” лікарні асфальт і ще 500 м по піщаній накатаній дорозі).

.

При собі мати:


- копію документу, що посвідчує особу заявника;


- велосипед у справному стані;


- шолом (можливий обмін з-поміж учасників );

  

- заряджений мобільний телефон для екстреного зв'язку з  організаторами.

   

- GPS або компас  (1 на команду)

  

- фото пристрій (камера, смартфон, розд. здатність 2МП і більше).


Рекомендується при проходженні траси використовувати велоокуляри та мати при собі ремкомплект і індивідуальну аптечку.


Час проведення та схема траси гонки можуть коригуватись організаторами, в залежності від погодних умов та інших обставин.


1820Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: