Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/15/munitsipalnii-patrul-kirovograda-aktivizuvav-svoju-robotu.htm
новини, 15 червня 2016

Муніципальний патруль Кіровограда активізував свою роботу


Вчора, 14 червня, Муніципальний патруль у складі спеціалістів спеціалізованої інспекції, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради і представників патрульної поліції Кіровограда проведели рейдове відстеження по вулиці Короленка, 34 біля магазину «АТБ-Маркет». 

 

Рейд виявився результативним: складено протокол на підприємицю, яка організувала у цьому місці торгівлю м’ясом, при чому не тільки без свідоцтв про якість і походження товару, а й навіть без жодних дозвільних документів на право підприємницької діяльності. Незаконна торгівля була припинена.

 

- Муніципальний патруль запрацював із новою силою, - відзначив начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський. – І у нас стане сил переламати ситуацію та прибрати з міста ганебну і небезпечну для здоров’я торгівлю продуктами із землі. В основі такої торгівлі стоять якраз не бабушки з пучками зелені, вирощеної на власному городі, а ось такі “спритні” підприємці, які всіляко намагаються працювати в тіні, без реєстрації і сплати податків та зборів.

 

Підхід у такій ситуації буде диференційованим, запевнив Сергій Горбовський. Бабусям, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, Муніципальний патруль буде настійливо і вимогливо роз’яснювати правила  заборони “стихійної“ торгівлі  на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, необхідність утримання прилеглої території у належному санітарному стані та  пропонувати реалізовувати свою сільськогосподарську  продукцію  в спеціально відведених  місцях та на ринках Кіровограда.

 

А з тими, хто веде продуктовий бізнес на асфальті, розмова буде короткою – протокол, адмінкомісія, штраф – і так щоразу. Легке життя у таких “підприємців” закінчилося, запевнив Сергій Горбовський.


1499Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: