Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/15/dorozhniki-kirovogradschini-obgovorili-efektivne-vikoristannja-koshtiv-ta-jakist-provedennja-robit.htm
новини, 15 червня 2016

Дорожники Кіровоградщини обговорили ефективне використання коштів та якість проведення робіт


Про максимально ефективне використання коштів та якість проведення робіт говорили на нараді у Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області, повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


Минулого тижня усіх керівників Служб автодоріг та облавтодорів, щоб розібратися зі станом ремонтних робіт в регіонах зібрали на нараду в Державному агентстві автомобільних доріг України. Говорили про прозорість роботи, ефективне використання коштів та якість робіт. Щоб донести основну позицію керівництва Укравтодору безпосередньо до виконавців, начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук зібрав нараду з підрядниками.


- Міністерство інфраструктури України та Укравтодор чекають від нас максимально ефективного використання коштів під час ремонтно-будівельного сезону та якісне виконання робіт, - зазначив Сергій Юрійович.


Уряд обіцяє стабільне та ритмічне надходження котів, тому кожна філія повинна бути готова прийняти це фінансування у повному обсязі. Ефективність використання перевірятимуть не тільки на папері, а, в першу чергу, на місці проведення робіт. 


- Ми не маємо права на помилку. Жодна бригада не може виїхати на об’єкт, якщо вона не укомплектована всім необхідним, якщо не пройшла інструктаж з техніки безпеки, і особливо, якщо погодні умови не сприяють, - наголосив Сергій Поліщук. – Ми не можемо приставити до кожного робочого інспектора,щоб проконтролювати роботу, але ж ви й самі повинні розуміти яка на кожному з нас лежить відповідальність. Я говорю не лише про матеріальний, а й про моральний аспект, про репутацію, про безпеку користувачів доріг, врешті-решт. Ви повинні бути готові до того, що вашу роботу у будь-який момент можуть перевірити – і той же інспектор, і журналіст, і громадський діяч, і будь-хто інший. Працюйте якісно і швидко. Ми повинні за сезон встигнути реалізувати всі заплановані ремонтні та експлуатаційні роботи і вчасно увійти в зиму. 


Крім того, звернув увагу присутніх керівників філій ДП «Кіровоградський облавтодор» начальник Служби і на те, що не можна оминати увагою штучні споруди. Показник виконання робіт по цих об’єктах низький, тому у даному напрямку треба максимально активізуватися.



1459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: