Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/zhitel-oleksandriiskogo-raionu-vikrav-iz-pidpriemstva-kisnevi-baloni.htm
новини, 14 червня 2016

Житель Олександрійського району викрав із підприємства кисневі балони


Працівники поліції встановили особу зловмисника, який викрав із підприємства кисневі балони. Ним виявився 26-річний житель Олександрійського району, раніше судимий за крадіжки. Злодій За вчинене злодію може загрожувати покарання – до 3 років позбавлення волі.


До районного відділення поліції надійшло повідомлення про викрадення кисневих балонів із приватного підприємства в одному з населених пунктів.


«Працівники поліції викрили у скоєнні злочину місцевого мешканця, який у травні проник на територію підприємства, звідки викрав три порожні кисневі балони. У подальшому злодій реалізував їх на метал, отримані гроші витратив на власні потреби. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникові», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, чи до 3 років позбавлення волі, повідомляє Олександрійське районне відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області.


1483Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: