Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/zagalna-suma-shefskoi-dopomogi-viiskovim-chastinam-scho-dislokujutsja-na-kirovogradschini-sklala-bilshe-535-tis-grn.htm
новини, 14 червня 2016

Загальна сума шефської допомоги військовим частинам, що дислокуються на Кіровоградщині, склала більше 535 тис грн


Вчора, під час апаратної наради, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко підняв питання шефської допомоги, що надається місцевими органами влади військовим частинам, які дислокуються на території Кіровоградської області.


Про стан справ поінформував військовий комісар обласного військового комісаріату, полковник Ярослав Кучер.


За його словами, на сьогодні налагоджена тісна взаємодія між місцевими органами виконавчої влади та керівництвом військових частин. В області шефська допомога надається 5-ти військовим частинам та становить не лише фінансову підтримку, а й ремонтні роботи, передачу обладнання та устаткування, закупівлю паливно-мастильних матеріалів, засобів гігієни і т.п.


Загальна сума шефської допомоги військовим частинам станом на 9 червня склала більше 535 тис. грн., - повідомив Ярослав Кучер. 


Він проаналізував стан надання допомоги у розрізі територій і військових частин, та підкреслив, що низкою райдержадміністрацій, які ще не надали допомогу, було визначено її обсяг, тож ближчим часом загальна сума збільшиться.


Сергій Кузьменко подякував усім керівникам територій за проведену роботу та наголосив, що і в подальшому вимагатиме надання допомоги військовим не планами та на папері, а реальними справами.


1687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: