Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/u-kirovogradskii-oblasti-z-pochatku-roku-zemlevporjadniki-proveli-derzhavnu-ekspertizu-707-ob-ektiv.htm
новини, 14 червня 2016

У Кіровоградській області з початку року землевпорядники провели державну експертизу 707 об'єктів


За січень-травень 2016 року ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області проведено державну експертизу 707 об’єктів документації із землеустрою та землеоціночних робіт, повідомляє прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.


За підсумками перевірки 456 матеріалів (65,5% від загальної кількості) отримали позитивну оцінку. На доопрацювання повернуто 251 (35,5%) пакет документів. 


Державну експертизу землевпорядної документації фахівці проводять з метою дослідження, перевірки, аналізу та оцінки об'єктів експертизи на предмет їх відповідності вимогам законодавства, встановленим стандартам, нормам і правилам. Під час проведення експертизи інспектуються матеріали із землеустрою та оцінки земель, а також документація державного земельного кадастру. За підсумками проведеного аналізу готуються обґрунтовані висновки.




1085Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: