Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/14/kirovogradski-politseiski-rozpochali-taktichni-navchannja.htm
новини, 14 червня 2016

Кіровоградські поліцейські розпочали тактичні навчання


За 3 місяці патрульні мають удосконалити навички самооборони, володіння бойовою зброєю, відпрацювати тактику дій в різних умовах . Навчання проходить на базі СК «Олімп» і триває в середньому 2 години на добу. До цього часу поліцейські вже опанували близько десяти теоретичних і практичних дисциплін - повідомляється на сторінці Патрульна поліція Кіровограда в соцмережі фейсбук.


Тренують патрульних Олександр Будулатій – КМС з пауерліфтингу та Сергій Обзор – МС зі змішаних єдиноборств, неодноразовий чемпіон України.


Олександр Будулатій пройшов спеціальний курс інструкторів з тактичної підготовки у канадських спеціалістів у рамках проекту «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні» (SRPPU)

 

- Заняття проходили в Києві. З 35 інструкторів лише 27 пройшли відповідну сертифікацію. Я увійшов до когорти кращих інструкторів України, - каже Олександр Будулатій. Деякий час я був інструктором з тактичної підготовки в Дніпрі, потім мені запропонували переїхати до мого рідного міста – Кіровограда. 


Я щасливий працювати тут і ділитися досвідом з моїми колегами. Наразі всі поліцейські мають, майже, однакову фізичну підготовку. Але вже через 3 місяці занять, всі вони будуть, щонайменше , вдвічі витривалішими і сильнішими. 


Заняття розбиті на основні блоки: тактична, фізична, вогнева підготовки, перша домедична допомога і законодавчий блок. 

 
Після проходження кожного блоку поліцейські здаватимуть залік. Кому не вдасться з першої спроби, має право на перездачу. Якщо вдруге не вдасться – поліцейський втратить свою посаду. 


Навчання триватимуть до 15 вересня.





2204Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: