Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/u-znam-janskomu-raioni-cholovik-vikrav-instrumenti-ta-zapchastini-z-dachnogo-budinku.htm
новини, 10 червня 2016

У Знам’янському районі чоловік викрав інструменти та запчастини з дачного будинку


Правоохоронці встановили особу крадія інструментів та запчастин. Зловмисник здійснив крадіжку з дачного будинку в одному з населених пунктів Знам’янського району. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.


До відділу поліції надійшло повідомлення від 59-річного мешканця сусідньої області. Потерпілий розповів про викрадення майна з його дачі на Кіровоградщині.


«Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 64-річний мешканець району. Чоловік повертався з гостин та, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив перевірити, що є цінного у приміщенні. Через вікно злодій проник до будинку, де знайшов 2 водні насоси, 2 амортизатори, сокиру, кувалду, пилку, пристрій для вимірювання та інші речі. Чуже майно зловмисник склав до своєї сумки і забрав додому. У даний час викрадене вилучено та повернуто власнику», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.


Злодію оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, повідомляє Знам’янський відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області.


1430Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: