Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/10/rjatuvalniki-nagadujut-budte-oberezhni-u-razi-vijavlennja-zastarilih-boepripasiv.htm
новини, 10 червня 2016

Рятувальники нагадують: будьте обережні у разі виявлення застарілих боєприпасів


Шановні громадяни! Нагадуємо, що у весняно-літній період зростає небезпека виявлення застарілих боєприпасів. Досить часто їх знаходять під час земляних робіт на присадибних ділянках та полях, прогулянок у лісах та парках відпочинку, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до жителів області з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102. 


Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання. 



1540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: