Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/z-pochatku-roku-na-servis-dfs-ukraini-puls-zvernulisja-24-platniki-kirovogradschini.htm
новини, 9 червня 2016

З початку року на сервіс ДФС України «Пульс» звернулися 24 платники Кіровоградщини


«Пульс» Державної фіскальної служби України - антикорупційний сервіс, який функціонує за принципом call-back, тобто спрямований на встановлення зворотнього зв’язку з платниками для боротьби  з негативними тенденціями, що заважають розвитку підприємницької діяльності. 


Даний сервіс створено органами ДФС з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС, а також про можливі корупційні дії. 


Номер цілодобової телефонної лінії антикорупційного сервісу Держаної фіскальної служби України «Пульс»: (044) 284-00-07. 


З початку 2016 року до антикорупційного сервісу „Пульс” надійшло 24 звернення щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДФС Кіровоградської області. Від загальної кількості найбільш актуальними та проблемними є питання щодо роботи органів ДФС, звітності та реєстрації накладних, системи електронного адміністрування ПДВ тощо. 


На звернення платників надавались вичерпні відповіді. Всі звернення розглянуті своєчасно, без порушення термінів розгляду, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


1044Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: