Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/oleksandriiskii-stadion-nika-perevirila-komisija-uefa.htm
новини, 9 червня 2016

Олександрійський стадіон “Ніка” перевірила комісія УЄФА


8 червня, Олександрію відвідала комісія УЄФА зі інспекції стадіонів. 

Понад три години чиновники оглядали КСК “Ніка” і перевіряли його готовність до Ліги Європи, повідомляє Спортивна Кіровоградщина.


До складу комісії увійшли єврокомісари Арно Саргсян і Ілан Яблковській, президент української Прем’єр-ліги Володимир Геннісон і заступник голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Вадим Гольдін.


Стадіон-інспектори УЄФА оцінили якість газону, міряли поле і ворота, оглянули трибуни, турнікети і прилеглу територію. Потім настала черга підтрибунних приміщень – роздягалень, суддівської, кімнати для делегата УЄФА. Гості ставили багато питань, вели записи в блокнотах і анкетах, фотографували на планшет.


Комісія зустрілася з мером міста. Степан Цапюк передав лист, що місто здатне забезпечити матчі поліцією і рятувальниками. А в лікарнях є лікарі.


“Нам не соромно за стадіон, – розповів директор ФК Олександрія Дмитро Китаєв. – Є недоліки, і ми будемо їх виправляти. Основний ухил комісія зробила на безпеку. Ми ознайомили їх з планом реконструкції, який вони взяли, щоб прикріпити до звіту. тепер залишається чекати, поки УЄФА винесе свій вердикт “.

Нагадаємо, вчора, 7 червня, “Олександрія” пройшла перевірку УЄФА з фінансового контролю. Клуб допущений до участі в Лізі Європи. Тепер вирішується допуск стадіону.


1976Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: