Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/gravtsi-zirki-potrapili-do-spisku-naikraschih-za-pidsumkami-sezonu.htm
новини, 9 червня 2016

Гравці "Зірки" потрапили до списку найкращих за підсумками сезону


За результатами сезону 2015/2016 років у першій лізі, сайтом ua-football було проведено опитування головних тренерів та капітанів команд, за результатами якого було визначено кращих гравців сезону. Про це повідомляється на сайті клубу.


До списку кращих потрапили й футболісти кіровоградської «Зірки». Максим Ковальов набрав 14 голосів і став третім у голосуванні. Також, серед кращих гравців сезону є Григорій Баранець, Артем Щедрий, Борис Баранець, Андрій Бацула та Євген Паст.


Підсумовуючи, журналісти сайту ua-football зазначають, що Максим Ковальов був справжньою стіною на шляху до «зіркових» воріт, яка практично не давала збоїв. Максим виявився одним із найстабільніших гравців своєї команди. Не даремно «Зірка» пропустила найменше м’ячів у першій лізі. Звичайно, у цьому є заслуга і воротаря Євгена Паста, але дуже багато атак суперників закінчувалися ще біля штрафного майданчика команди Максима Ковальова. Правильний вибір позиції, сильна гра в єдиноборствах, вміння почати атаку першим пасом – тренерський штаб «Зірки» може бути спокійним за надійність своїх тилів, поки в команді є такий центральний захисник.


Узагалі, кращим у сезоні було названо гравця київської «Оболоні-Бровар» Артема Фаворова, а слідом за ним розташувався Артем Сітало з криворізького «Гірника».


1679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: