Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/09/do-administrativnoi-vidpovidalnosti-pritjagnuto-deputata-ivanivskoi-silskoi-radi-vikritogo-na-koruptsii.htm
новини, 9 червня 2016

До адміністративної відповідальності притягнуто депутата Іванівської сільської ради, викритого на корупції


За результатами судового розгляду протоколу Кіровоградської місцевої прокуратури до адміністративної відповідальності притягнуто депутата Іванівської сільської ради, викритого на корупції, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Кіровоградським районним судом чиновника визнано винним за ч.1, ч.2 ст.172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП та накладено адміністративне стягнення в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 3,7 тис грн.


Протиправні дії депутата було виявлено місцевою прокуратурою в ході вивчення стану додержання вимог законодавства в сфері запобігання корупції на підвідомчій території. Встановлено, що чиновник прийняв участь у голосуванні про виділення собі земельної ділянки площею 1,2 га для ведення особистого селянського господарства.



1492Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: