Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/06/08/u-kirovogradi-na-galjavini-pered-zhitlovimi-budinkami-rozgortajut-rinok-foto-.htm
новини, 8 червня 2016

У Кіровограді на галявині перед житловими будинками розгортають ринок (ФОТО)


У Кіровограді на вулиці Попова біля 18-го будинку «росте» ринок. На газоні почали з’являтися металеві конструкції. Жителі обурені і вимагають у міської влади згорнути забудову зеленої території.


Підприємець Анзор Арістава стверджує, що має дозвіл від міської влади і продовжуватиме зводити базар. Мешканці ж згуртувалися, щоб перешкодити знищенню газону.


- У нас в мікрорайоні влада вже все що можна пороздавала під ларьки і палатки, а тепер ще й перед будинком дозволили влаштувати базар. Що це за свавілля? – обурюється жителька вул.Попова,18  Марина Гуртова.


Представник управління  торгівлі міськради каже, що за наявності дозволу завадити будівництву ринка влада не в змозі.


- А що та влада взагалі може тоді? МАФ перед вікнами уже збудували, а тепер ще й ринок? Ми сплачуємо кошти за прибирання цієї території, вона належить  місцевій громаді. Виходить, нашу загальну власність нахабно розбазарюють, - говорить Володимир Гришковець, що живе у сусідньому будинку.


Як уже повідомлялося раніше, керівництво міста відмовилося демонтувати торговий павільйон на Алеї визволителів по вулиці Попова. 


2548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: