Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/10/kirovogradets-vladislav-loitra-priviz-nagorodi-z-chempionatu-ukraini-z-taekvon-do.htm
новини, 10 березня 2016

Кіровоградець Владислав Лойтра привіз нагороди з Чемпіонату України з Таєквон-до

 

5-6 березня в місті Київ відбувся Чемпіонат України з Таєквон-до (серед юніорів та дорослих) на яких зібралося близько 200 учасників Кіровоградську область на цих змаганнях представляв представник клубу «Корсар» - Лойтра Владислав (тренер Корсіков Валентин Сергійович), який виступав у двох видах програми: спарринг та спец техніка.


У запеклій боротьбі з чемпіоном світу зі спец техніки наш земляк поступився лише одним балом супернику з Івано-Франківська та здобув друге місце.


 Також Владислав Лойтра у додатковий час поступився супернику з Києва (який став чемпіоном у ваговій та віковій категорії «юніори до 61 кг» ) та посів почесне третє місце здобувши впевнену перемогу у суперників з Харкова, Києва та Івано-Франківська. 


Клуб «Корсар» в особі тренера-викладача Косікова В.С. висловлює подяку вболівальникам, які приїхали до м. Києва та шалено підтримували нашого спортсмена також клуб «Корсар» запрошує до занять дітей та юніорів як індивідуально так і в загальних групах, телефон для довідок 066-580-75-83






VK | Video Ext
4001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: