Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/10/do-prokurora-oblasti-po-dopomogu-zvernulosja-8-meshkantsiv-maloviskivschini.htm
новини, 10 червня 2014

До прокурора області по допомогу звернулося 8 мешканців Маловисківщини

Прокурор області Сергій Жолонко здійснив виїзний прийом мешканців Маловисківського району.

Під час прийому прокурор області вислухав звернення 8-ми громадян, прийняв заяви для подальшого розгляду, а в окремих випадках роз’яснив вимоги чинного законодавства.

Так, до прокурора області звернувся мешканець c. Паліївка зі скаргою на дії районних лікарів. Зокрема, за словами чоловіка, який має тяжке онкологічне захворювання, лікарі на його виклик приїздити відмовляються без відшкодування вартості проїзду та оплати маніпуляцій. Крім того, щоб отримати життєво необхідні йому знеболюючі препарати він змушений щодня самостійно їздити до райцентру в лікарню. Скаржник наголосив, що хоче звернути увагу на це питання не тільки заради себе, адже онкологічних хворих у районні чимало і всі вони стикаються з такого роду проблемами.

За результатами прийому Сергій Жолонко дав доручення начальнику відділу прокуратури області під особисту відповідальність здійснити перевірку медичної установи та надати жорстку правову оцінку діям чи бездіяльності лікарів.

Крім того, громадяни скаржились на незаконні, на їх думку, дії правоохоронних органів, звертали увагу на порушення земельного законодавства.

За кожним із звернень прокурор області дав доручення провести перевірки та за наявності підстав вжити заходів прокурорського реагування.

З метою полегшення доступу громадян до керівництва прокуратури області проведення виїзних прийомів буде здійснюватися регулярно, про що мешканців відповідних населених пунктів буде проінформовано заздалегідь, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

1558Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: