Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/05/za-kradizhku-avtomobilja-ta-skoennja-dtp-junak-na-kilka-rokiv-mozhe-potrapiti-za-grati.htm
новини, 5 червня 2014

За крадіжку автомобіля та скоєння ДТП юнак на кілька років може потрапити за ґрати

На Кіровоградщині працівники Голованівського РВ УМВС в області викрили 18-річного місцевого жителя, який підозрюється у тому, що викрав автівку у свого знайомого та збив нею 49-річну односельчанку, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області. На щастя, потерпіла відбулася лише численними саднами та дуже налякалася. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Пригода сталася вихідного дня буквально на очах мешканців населеного пункту. Автомобіль ВАЗ 2107, за кермом якого громадяни розгледіли ще зовсім юного водія, травмував жінку, що кудись поспішала у своїх справах. Після зіткнення автомобіліст не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, а його машина перекинулася.

Отримавши тілесні ушкодження, потерпіла змогла підвестися на ноги, але її стан викликав занепокоєння у очевидців дорожньо-транспортної пригоди. Небайдужі громадяни негайно викликали на місце пригоди швидку та працівників міліції. Як виявилося, допомога медиків водієві ВАЗу була не потрібна. Побачивши правоохоронців, 18-річний парубок помітно розгубився. Водійського посвідчення він при собі не мав, та й документи до транспортного засобу, за його словами, лишилися в гаражі. Під час огляду авто документи таки знайшлися, от тільки з’ясувалося, що належать вони не молодому чоловіку, а справжньому власнику машини. 43-річний чоловік, щоправда, ще в неділю зранку помітив зникнення свого автомобіля з гаража. Однак, побачивши залишений скутер злодія, здогадався, хто це міг зробити, а тому вирішив зачекати, поки той «покатавшись» поверне авто на місце.

– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) та частиною 1 статті 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), – повідомив начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань. – За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк. 

1597Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: