Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/05/-svjato-posmishok-dlja-osoblivih-ditochok.htm
новини, 5 червня 2014

"Свято посмішок" для особливих діточок

На днях у ресторані “Сорренто” було дуже гамірно і весело. А все тому, що громадська організація "Серце матері" влаштувала справжнє мегапозитивне “Свято посмішок”. Малеча мала змогу не тільки скуштувати найсмачнішу піццу в Кіровограді, а й вдосталь награтись з однолітками у різноманітні ігри. Крім того, дивились дитячі виступи Імідж-центру “Ольга”, спілкувались, розважались, а в кінці свята пускали повітряні кульки з бажаннями - повідомляє Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”.

Діти згадиватимуть це свято весь рік, як і усі незабутні дні, коли збираються разом.

Наша організація щиро дякує усім, хто з турботою допомагав створити та провести цей чудовий день. Колектив ресторану “Сорренто”, агенство “Дуем шары”, Імідж-центр “Ольга”, благодійна організація “Армія спасіння” та отець Сергій Ткаченко – ми дуже вдячні усім вам за незабутні емоції та враження, що панували на нашому спільному святі дитячих посмішок.

1679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: