Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/18/golivud-po-kirovogradski-dvoe-v-jazniv-petrivskoi-kolonii-namagalisja-vtekti-na-vertoloti.htm
новини, 18 березня 2013

Голівуд по-кіровоградськи: Двоє в'язнів Петрівської колонії намагалися втекти на вертольоті

Спробу втечі двох засуджених К. та Т., які відбувають покарання в Петрівській виправній колонії, попередили в установі завдяки професійним діям її працівників сьогодні, 16 березня, о 10 годині 40 хв. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

За попередньою інформацією, невідомі особи за допомогою гелікоптера запланували втечу засуджених з охоронної зони установи. Гелікоптер, у якому знаходилось двоє осіб, озброєні автоматом Калашникова (як з’ясувалась пізніше, це був муляж зброї), здійснив посадку на території колонії. Проте завдяки оперативним та професійним діям чергової зміни і оперативної групи установи виліт гелікоптеру було заблоковано, втікачів та посібників втечі затримано.

Про цю надзвичайну подію терміново було проінформовано правоохоронні органи області, її зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань. На цей час проводяться слідчі дії із затриманими по встановленню додаткових фактів та причин даної події. Обстановка в установі стабільна та керована.

2847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: