Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/05/grip-pozhaliv-kirovogradschinu-ale-kanikuli-vse-zh-pochnutsja-piznishe.htm
новини, 5 березня 2013

Грип «пожалів» Кіровоградщину, але канікули все ж почнуться пізніше

Рівень захворюваності на грип та ГРВІ на Кіровоградщині не перевищує епідпоріг. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух, пише сайт «Кіровоград.Коментарі» «Показник захворюваності на грип по області складає 42,4 і не перевищує межу епідпорогу (54,1)», - повідомила Пастух. Із 4 тисяч осіб, які захворіли на цю недугу, в лікувальні заклади області госпіталізовано 287 громадян. Важкого перебігу захворювань та летальних випадків не зафіксовано.

Втім, канікули у школах Кіровограда, очевидно, розпочнуться пізніше, аніж звичайно. Це обумовлено планами міської влади, яка сподівається на теплу погоду, відключити опалення у навчальних закладах вже 30-го березня, щоб, повернувшись із канікул 8-го квітня діти не страждали від холоду. Принаймні, такі повідомлення поширюють місцеві радіо-станції - із посиланням на джерела інформації у міськраді.

3429Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: