Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/05/britantsi-priidut-do-kirovograda-schob-obgovoriti-suchasni-tendentsii-pidtrimki-molodi-kotra-mae-konflikt-iz-zakonom.htm
новини, 5 березня 2013

Британці приїдуть до Кіровограда, щоб обговорити сучасні тенденції підтримки молоді, котра має конфлікт із законом

У п'ятницю, 15-го березня у приміщенні готелю "Reikartz Кіровоград" відбудеться семінар, присвячений сучасним тенденціям та  практикам підтримки молоді, що перебуває у конфлікті з законом. Як розповіла нам місцевий співорганізатор заходу - лідер ГО "Територія успіху" Інга Дуднік, у рамках семінару буде йти мова про британський та український досвід у цій галузі.

Планується не тільки обговорення потреб молоді з груп ризику або вже у конфлікті з законом, але й пошук шляхів посилення співпраці між залученними сторонами (місцеві органи влади, неурядові організації, ЗМІ, та інші), які працюють з молоддю, поширення досвіду щодо інноваційних проектів та підходів у відповідь на потреби молоді.

Запрошені Учасники з Великої Британії:
Пітер Брукс - депутат графства Дарем
Ендрю Тінклер - спеціаліст з розвитку молоді, Гейтсхед
Джулі Круддас - менеджер з розвитку,організація спільної дії
Джім Робертсон - консультант з розвитку проектів, регіональна комісія церков північного сходу Англії

Семінар організований Британською Радою в Україні у співпраці з Регіональною комісією церков північного сходу Англії та є частиною проекту, який спрямовано на налагодження партнерства між інститутами громадянського суспільства і державними установами для допомоги молоді з груп ризику або у конфлікті з законом. Деталі знає пані Інна Дуднік: 050-9756-917.

3309Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: