Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 27 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/01/27/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-30-sichnja-5-ljutogo-.htm
афіша, 27 січня 2017

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (30 січня - 5 лютого)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки та виставки творчих робіт:


з 1 лютого працівники відділу популяризації книги оформлять книжкову виставку «Поет – це слово, це його життя», присвячену 205-річчю від дня народження Євгена Гребінки.  Євген Павлович Гребінка — байкар, письменник, перекладач, педагог, громадський діяч. Йому належить своєрідне місце в літературі 30–40-х років ХІХ століття. Його творчість сприяла становленню української літератури, донесенню її до широкої громадськості. Саме за це його пам’ять шанують в Україні. Тож завітайте до відділу популяризації книги та ознайомтесь з життям та творчістю відомого українського письменника.


Масові заходи:


В рамках обласного Тижня поетичного читання «Мандри в пошуках України», присвячений 120-річчю від дня народження видатного письменника-земляка Євгена Маланюка в бібліотеці тривають заходи присвячені творчості поета. Відділ абонементу презентує книжкову виставку «Нескорена душа Євгена Маланюка», а у відділі популяризації книги оформлена виставка «Євген Маланюк: дорогами втрат і сподівань».  В рамках тижня відбудеться літературно-поетичний вечір «Євген Маланюк – поет національного болю, гніву й боротьби». Про час та дату проведення заходу буде повідомлено пізніше.


31 січня о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть тренінг «Справжній друг – як його знайти». Учасники тренінгу дізнаються про корисні психологічні прийоми, навчяться цінувати друзів та дружбу; розвинуть вміння товаришувати, уважно, безкорисливо ставитися до друзів та товаришів.


31 лютого о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-бесіду «Парасолька – це модний аксесуар, чи дах над головою». Під час заходу учасники дізнаються про історію виникнення парасольок,  їх функціональні особливості, а також про цікаві факти з історії та особливості вибору парасольки для особистого використання. 


1 лютого о 13.00 працівники відділу абонементу організують презентацію літератури, в рамках інформаційного пункту «Мама школа» на базі КЗ «Центр планування сім’ї та репродукції людини». До уваги відвідувачів Центру бібліотекарі представлять книги, що стануть в нагоді для молодих батьків та тих, хто лише планує стати батьками. Також будуть презентовані новинки художньої літератури. 


1 лютого о 14.30 працівники відділу популяризації книги проведуть квест «Безпека життя», в рамках бібліопроекту «Life safe» (Подбай про свою безпеку), спільно з Управлінням  ДСНС в Кіровоградській області. Під час квесту учасники подорожуватимуть тематичними станціями та виконуватимуть завдання пов’язані з темою безпеки життєдіяльності. 


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3977Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: