Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 23 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/01/23/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-23-29sichnja-.htm
афіша, 23 січня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (23 - 29січня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


24 січня о 14.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».


25 січня о14.00 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання відвідати годину-реквієм «Героям Крут – присвячується!». Під час заходу, ви познайомитесь з однією із трагічних сторінок України та вшануєте пам'ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути.


27 січня о 14.00 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись ерудит-вікторина «Чи знаєш ти свою країну?». Запрошуємо всіх охочих, хто цікавиться історією та звичаями свого народу взяти участь у пізнавальній вікторині та майстер-класі з виготовлення патріотичних прапорців «Я люблю Україну».


До 25-ї річниці державних символів України у відділі підліткового читання протягом січня діятиме книжкова виставка «Краса і велич символів державних».


3449Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: