Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 6 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/01/06/anons-zahodiv-biblioteki-im-d-chizhevskogo-9-15-sichnja-.htm
афіша, 6 січня 2017

Анонс заходів бібліотеки ім. Д. Чижевського (9-15 січня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Головне новорічно-різдвяне свято року:  13 січня 2017 року, у п’ятницю, в Щедрий вечір Маланки, обласна бібліотека ім. Дмитра  Чижевського запрошує на святкування жителів та гостей міста з 18.00 до 23.00.


Протягом "Щедрого вечора" вас очікують щедрувальники і колядники, частування українськими традиційними святковими стравами - кутею та варениками. Вареники готують партнери бібліотеки - активісти волонтерського об’єднання  «Кулінарна сотня». Усі бажаючі гості свята зможуть придбати готову продукцію, а кошти від благодійного продажу будуть використані для підтримки воїнів АТО.  У програмі святкування: гоголівські вечорниці, «Таємниці мольфарок», новорічна інсталяція «Санчата побажань», майстер-клас написання свого імені кириличною абеткою, пісенний шабаш «Караглючимо», фотоательє «До третіх півнів», виставка новорічних прикрас «Новорічні дива», фотокарнавал «Йде зима, красуня мила»,  гостини у «Снігової королеви». А також чайні посиденьки, містична сила зачіски, щедрий ярмарок, концерти, художні, анімаційні фільми, спілкування з цікавими людьми. Загалом на всіх очікує безліч розваг і цікавинок. Слідкуйте за додатковими анонсами у соціальних мережах. Увага, протягом «Щедрого вечора» - запис до бібліотеки безкоштовний!  


Відкриті творчі студії: починаючи з 3 січня у холі ІІІ поверху обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського  з 11.00 до 14.00 студенти мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка в межах мистецької практики проводять відкриті студії  з рисунку та акварельного живопису. На студії запрошуються жителі та гості міста, а також діти, які бажають опанувати техніку живопису. Вхід – вільний. 


Книжкові виставки:  в період зимових канікул запрошуємо учнів нашого міста та їх батьків відвідати бібліотеку Д.Чижевського і відпочити. «Дитячі куточки» у відділах абонемента і документів іноземними мовами - дитяча література, іграшки та розвиваючі ігри до ваших послуг. У відділі мистецтв ви можете переглянути унікальну виставку ретро-фотографій «Ялинка на головній площі обласного центру 1939-2017», виставку ляльок стародавнього українського  вертепу. Сама вистава вертепу буде проведена 13 січня, на «Щедрий вечір в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського». Індивідуальні та групові екскурсії проходитимуть в інтерактивній формі (гра, спілкування на розвиток асоціативного мислення). В Орхуському центрі екологічної інформації при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук працює виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва “Хоровод новорічних ялинок”, у відділі обслуговування користувачів у будь-який час можна пограти в шахи.


Безкоштовне вивчення англійської мови. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує  усіх бажаючих на заняття з вивчення англійської мови, яке триває щодня, крім п’ятниці і вихідних, о 17.00. 


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ.


Деталі в розділі “Що нового”.

                    

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3534Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: