Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 28 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/11/28/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-t-g-shevchenka-28-listopada-4-grudnja-.htm
афіша, 28 листопада 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (28 листопада - 4 грудня)

Бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


28 листопада у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться огляд книжкової виставки «Подорож казковою Європою».


30 листопада у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбудеться огляд книжкової виставки з англомовною літературою «ВООК-драйв».


1 грудня о 14:00 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати захід «Добром і теплотою хай зігріваються серця», присвячений до Міжнародного дня інвалідів. Під час медіа-презентації, ви познайомитесь з непростим життєвим шляхом людей з вадами здоров’я та їх історією успіху. Не залишайтеся байдужими, почуйте людей, які потребують вашої допомоги та вклоніться їхній силі духу та мужності.


2 грудня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться відео-подорож «Чарлі і шоколадна фабрика» за мотивами повісті Рональда Дала з циклу заходів «Ювілейний книгоград».  

 

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: