Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 28 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/11/28/afisha-biblioteka-dlja-junatstva-28-listopada-4-grudnja-.htm
афіша, 28 листопада 2016

Афіша бібліотека для юнацтва (28 листопада - 4 грудня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи:


Книжкові виставки:


З 1 грудня у відділі популяризації книги  буде оформлено книжкову виставку - «СНІД – проблема сучасного суспільства», присвячену Всесвітньому  дню боротьби зі СНІДом. 1 грудня 2015 року вся прогресивна спільнота планети відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Ця хвороба сьогодні крокує по всьому світу, не оминула вона і нашу Україну. Книжкова виставка не тільки ознайомить відвідувачів з літературою даної тематики, а й розкаже про те, як захистити себе від небезпечної хвороби.


З 2 грудня у відділі популяризації книги  буде презентовано книжкову виставку - «Свято звитяги й українського лицарства», присвячену Дню Збройних Сил України. На виставці будуть представлені книги та періодичні видання, що познайомлять відвідувачів з історією українського війська з давніх часів до сьогодення.


Масові заходи: 


29 листопада о 14.30  відбудеться засідання лекторію «Молодь і право», психологічний практикум «Захисти себе від насилля». Під час заходу учасники разом з фахівцями Головного управління юстиції поговорять  про види насилля та можливості запобігання.


29 листопада о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-бесіду «Мігранти, які прославили Україну». Україна пережила кілька потужних сплесків еміграції. Тисячі наших людей змушені були шукати кращої долі за кордоном. Багатьом вдалося отримати визнання та здобути визначні досягення, в тому числі і в мистецтві. У вас є унікальна можливість дізнатись хто саме прославив нашу країну відвідавши захід.


30 листопада - санітарний день. Цього дня бібліотека не обслуговуватиме користувачів.  


1 та 2 грудня працівники бібліотеки за підтримки Управління освіти, науки, молоді та спорту проведуть соціальну акцію до Міжнародного дня інвалідів «Bibloplace – територія рівних можливостей». Протягом двох днів відбудуться різнопланові заходи, оформлено книжкові виставки та виставка творчих робіт для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями:


-  концертна програма від молодих виконавців та музикантів міста;

 

- майстер-класи в різних техніках мистецтва hand-made;


- виставка творчих робіт з циклу «Незламність духу в творчості». На виставці будуть представлені роботи учнів НВО «Спеціальна ЗОШ I-II ступенів № 1 - ДНЗ»;


- цікаве спілкування та смачне чаювання.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: