Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 21 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/11/21/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-21-27-listopada-.htm
афіша, 21 листопада 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (21-27 листопада)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


21 листопада о 13 годині 30 хвилин до Дня Гідності та Свободи у відділі дитячого та сімейного читання буде проведено годину - реквієм «У нашій пам’яті вони залишились назавжди» та майстер-клас в техніці оригамі «Патріотична закладка». 


21 листопада протягом дня для користувачів підліткового відділу проходитиме інформаційна панорама «Щоденники Майдану». Також кожен відвідувач зможе познайомитися з літературою, приуроченою до Дня Гідності та Свободи.


22  листопада о 14.30 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання взяти участь у диспуті-обговоренні «Протидія буллінгу в дитячому середовищі», що проходитиме в рамках програми «ПоліС». На диспут будуть запрошені патрульні поліцейські, які дадуть відповідь на ваші запитання.


23 листопада протягом дня для читачів відділу підліткового читання бібліотекарі проведуть інформаційну хвилину пам’яті «Запали свічу…, приурочену трагічним сторінкам історії українського народу – голодомору 1932- 1933 рр..


25 листопада о 14 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання  запрошують всіх бажаючих відвідати голосне читання книги В. Кобзаря «Як у раю» та вшанувати пам’ять жертв голодомору.

 

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3170Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: