Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 17 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/11/17/-sparring-show-spravzhnih-cholovikiv.htm
афіша, 17 листопада 2016

«Sparring-show» справжніх чоловіків


Справжній чоловік - це мудрість, мужність, милосердя, джерело терпіння і сили волі, чиї слова ніколи не розходяться з ділом, якому можна довірити все своє життя і не боятися зради.


Щороку 8 березня у світі вшановують жінок усіх віків. Міжнародний жіночий день настільки прижився в різних країнах, що без нього ми вже не мислимо свого існування. Виявляється, у чоловіків є аналогічний свято, тільки про нього мало хто знає: 19 листопада кожного представника чоловічої статі можна привітати з Міжнародним чоловічим днем.


З нагоди свята 22 листопада о 13.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва, за підтримки Управління освіти науки молоді та спорту Кіровоградської ОДА, запрошує мешканців та гостей міста на «Спаринг-шоу справжніх чоловіків». Учасниками шоу стануть найкращі студенти різних навчальних закладів нашого міста. Конкурсна програма, не лише подарує глядачам безліч позитивних емоцій але й підтвердить тезу «Чоловіки Кропивницького – найкращі чоловіки!». 


За умовами шоу учасники продемонструють свої інтелектуальні знання, почуття гумору, спортивну та фізичну підготовку, а також творчі здібності та відчуття стилю. Конкурсні змагання для учасників організують члени журі і саме вони визначать хто ж з молодих чоловіків цього дня буде найкращим. 


Підтримають учасників конкурсної програми надзвичайні дівчата зі школи східного танцю «Шакті», а також мужні хлопці з обласної федерації Лао-Тайських бойових мистецтв Лао-Муей.


Партнери заходу – спортивний клуб «Качалка», клуб віртуальної реальності «Vroom», ковзанка «Слайз», розважальний клуб «Вельвет» та  магазин «Kancler.com», імідж центр «Ольга». 


Не проґавте можливості привітати наших хлопців з чудовим святом та підтримати їх в конкурсному змаганні справжніх чоловіків. 


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

 

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3361Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: