Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 24 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/10/24/anons-zahodiv-biblioteki-im-chizhevskogo-24-30-zhovtnja-.htm
афіша, 24 жовтня 2016

Анонс заходів бібліотеки ім. Чижевського (24 – 30 жовтня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи.


24 жовтня о 15.30 у відділі обслуговування користувачів відбудеться презентація книги Кена Робінсона, Лу Ароніки «Школа майбутнього». Книгу представляє директор львівського видавництва «Літопис» Михайло Комарницький. У своєму посібнику автор пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему. А також надає концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. 


26 жовтня в Канадсько-українському  бібліотечному центрі відбудеться презентація книжкової виставки “Сучасне мистецтво канадських українців”. На виставці представлені альбоми, художні видання, які розкривають мистецьку спадщину української діаспори. 


25 жовтня о 15:00 у відділі абонемента відбудеться зустріч, під час якої діти з обмеженими можливостями візьмуть участь у творчому майстер-класі та зможуть побачити   «Мальовничі скриньки». «Мальовничі скриньки» ззовні - це звичайна дерев’яна скринька, але якщо зазирнути всередину, можна побачити  унікальні дитячі малюнки, виконані у 3D-форматі. Поробки були виготовлені в рамках конкурсу-виставки 3D-робіт «Мальовнича скринька», який проходив на площі Героїв Майдану з 14 по 17 жовтня за ініціативи депутата Кіровоградської міської ради  Олександра Цертія. У проекті брали участь   17 творчих, креативних дитячих колективів шкіл нашого міста. Школярі під керівництвом своїх наставників  виготовляли «Мальовничі скриньки», які в майбутньому можуть стати гарною архітектурною прикрасою вулиць та парків  Кропивницького. Поглянути на ці дивовижні малюнки запросили дітей з особливими потребами до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.  


Освіта протягом життя:  з 24 до 28 жовтня в Інтернет-центрі відбувається навчання комп’ютерній грамотності «Базовий комп’ютер», «Пошук в Інтернет». Заняття орієнтоване на людей літного віку. У відділі документів іноземними мовами, щодня, крім середи і вихідних, відбуваються засідання клубів розмовної англійської мови, де спілкуючись з викладачами, можна вивчити англійську мову. Вхід на заходи – вільний.


Книжкові виставки: У відділі абонемента у відкритому доступі сучасні видання відомих українських письменників «Розмаїття нових видань», які можна взяти  додому на певний термін. У відділі обслуговування користувачів до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників, який відзначається 28 жовтня, працює книжкова  виставка-панорама «В боях за Україну».                                              


Художні та інші виставки: фотовиставка Тараса Леонідова «Ізраїль: історичні контрасти”, фотовиставка  «Життя прекрасна мить» фотохудожника-аматора Василя Пастуха; фотовиставка Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа» із серії «Відкриваючи Україну»; виставка дипломних робіт студентів КДПУ ім. В. Винниченка  «Відкриття» (роботи випускників 2016 року); художня виставка робіт Василя Коваля «Мої етюди»; абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.

                    

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3521Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: