Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 17 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/10/17/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-17-23-zhovtnja-.htm
афіша, 17 жовтня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (17-23 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


17 жовтня о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».


18 жовтня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться інтерактивне голосне читання  казки «Чудовий спадок» з циклу заходів міні-проекту для дошкільнят «В гостях у казки».


20 жовтня о 15:00 підлітковий клуб «Уроки Мері Поппінс» запрошує юних панянок на турнір корисних манер «Я = Ми». На турнірі корисних манер ми будемо навчатися культурі поведінки та як правильно будувати взаємовідносини з ровесниками. Наші корисні рекомендації допоможуть вам в різних життєвих ситуаціях.


З 24 жовтня у відділі підліткового читання в рамках форсайт-проекту «Just English» діятиме книжкова виставка «Мої улюблені зарубіжні письменники». Отож, завітайте до бібліотеки та виберіть собі літературу за вашими читацькими вподобаннями.

 

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3465Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: